ПО-ЗДРАВИ ДНЕС - Онлайн списанието за здравословен живот


Консултанти

Начало Консултанти A+ A-

Д-р Надежда Димчова

дерматологД-р Надежда Димчова

Д-р Надежда Димчова е част от лекарския екип на Дерматологична клиника REVERSE от 2022 година. Завършила е Медицински университет София и в момента специализира „Дерматология и венерология“ към Университета. Професионалните й интереси са в областта на клиничната и естетична дерматология. Опита си като лекар натрупва не само с работа в клиниката, но и с участия в дерматологични конгреси за повишаване на професионалната квалификация.

Още консултанти

Д-р Максим Таджер

Д-р Максим Таджер

хирург

Д-р Максим Таджер е хирург и онкохирург в Национална многопрофилна транспортната болница „Цар Борис III“ в София. Завършва медицина в МУ в София със специалност хирургия. Започва като лекар в ІІІ Хирургична клиника на „Пирогов” – едно от „най-горещите“ места за начинаещ хирург. Има специализации в Германия. В Хановер изкарва курсове по лапароскопска хирургия, по напреднала лапароскопска хирургия - онкохирургия на стомах и колон, всички видове хернии, бариатраична хирургия, спешна хирургия.

Д-р Теа Александрова

Д-р Теа Александрова

Педиатър

Д-р Теа Александрова завършва медицина с отличие през 2018 г. По време на следването си посещава множество международни стажове, сред които стаж в спешно детско отделение във Франция, ендокринология в Белгия и анестезиология и реанимация в Япония. Работи като медицинска сестра в отделение по детска нефрология в СБАЛДБ „проф. Иван Митев“.

Д-р Иван Георгиев

Д-р Иван Георгиев

Лъчетерапевт

Д-р Иван Георгиев е началник на Отделението по лъчелечение и радиохирургия към УМБАЛ „Софиямед“. Има над 25г. опит като специалист лъчетерапевт. Завършва медицина през 1996г. в Медицински университет в София. Придобива специалност по лъчелечение през 2002г. Започва практиката си от 1997г. в Клиники по лъчелечение в Национален онкологичен център - УСБАЛ по онкология ЕАД София,болница„Токуда“, Аджибадем Сити Клиник. От април 2023г. е началник на Отделението по лъчетерапия и радиохирургия в УМБАЛ „Софиямед“. 

Д-р Кирил Стефанов

Д-р Кирил Стефанов

дерматолог

Д-р Кирил Стефанов завършва „Медицински университет София“ – лекар-магистър в началото на 2022 г, а от 2021 е част и от екипа на Дерматологична клиника Д-р ДЕНЧЕВА. Той е един от младите специалисти в клиниката с ангажимент и фокус както към лазерните и апаратни процедури, така и към дерматохирургията.

Д-р Ванеса Коларова

Д-р Ванеса Коларова

дерматолог

Д-р Ванеса Коларова е част от екипа на Дерматологична клиника REVERSE от 2020 година, а от месец май 2021 г. специализира „Дерматология и венерология“ в „Аджибадем Сити Клиник – УМБАЛ Токуда“. Завършила е медицина в МУ „Проф. д-р Параскев Стоянов” във Варна. Тя е млад и обещаващ специалист, чиито професионални интереси са в перфектна симбиоза между естетичната и клинична дерматология. Доверявайки се на нейния балансиран подход, всеки пациент може да разчита на рационалната й преценка и професионални умения в осъществяването на своя персонализиран годишен план в дерматологична клиника REVERSE, казва за нея д-р Денчева.

Димитър Костуранов

Димитър Костуранов

физиотерапевт

Димитър Костуранов завършва Медицински университет- София, със специалност „Mедицинска рехабилитация и Ерготерапия (Физиотерапия)“ през 2013 г., а през 2018 г. придобива степен Магистър по „Обществено Здраве и Здравен Мениджмънт“. Интересите му са насочени към естетичната дерматология - минимално инвазивни процедури за лице и тяло, мезотерапия и химически пилинги.

Д-р Росица Денчева

Д-р Росица Денчева

дерматолог

Д-р Росица Денчева е собственик на Дерматологична клиника Ривърс. Завършва медицина през 1996 г. в Медицински Университет - София. Има призната специалност по „Дерматология и венерология” от 2001 г. и защитена дисертация на тема „Сифилис и бременност” през 2002 г. Професионални й интереси са насочени към естетичната дерматология – коригиране на белези на стареене чрез инжектиране на ботулинов токсин, временни попълващи средства (хиалуронова киселина, PLLA, CaHA, PoCA), изграждане на лицеви обеми, мезотерапия, плазмотерапия, прилагане на лазери за естетични и цели.

Николай Лазаров

Николай Лазаров

холистични и алтернативни практики

Николай Лазаров е вдъхновител и създател на натурална козметика L’ali®, разработена съвместно с експертите в областта на натуралните продукти от Болонския университет и в Лаборатория за натурални продукти в Тулуза, Франция. Разработката на холистичния бранд отнема близо 4 години и в работата участват независими международни консултанти от България, Швейцария, Португалия, Италия, САЩ и Холандия.

Проф. д-р Галина Куртева

Проф. д-р Галина Куртева

медицинска онкология

Проф. д-р Галина Куртева е един от водещите специалисти по медицинска онкология в България. Завършва Медицинския университет в София, от 2002 г. има научна степен „доктор“, а през 2013 г. придобива академична степен „професор“.

Фотка Георгиева

Фотка Георгиева

клиничен психолог

Фотка Георгиева е клиничен психолог в Медицински комплекс „Доверие“ и Център Empatium. В своята практика тя работи в областта на кризисната интервенция, проблеми със самооценката и общуването, хранителни разстройства, безпокойство, тревожност, стрес и чувство на неудовлетвореност, бърнаут, проблеми по време на бременност и следродилна депресия и др.