ПО-ЗДРАВИ ДНЕС - Онлайн списанието за здравословен живот


Консултанти

Начало Консултанти A+ A-

Владимира Владимирова

биорезонансна терапияВладимира Владимирова

Владимира Владимирова е специалист по биорезонансна терапия. Не съм лекар, но още преди да навърша тридесет години животът челно ме сблъска с алтернативната медицина, казва за себе си тя. От тогава вече двадесет години се уповавам и търся различните възможности да работя с организма, различните способи телата ни да бъдат изчистени от патогени и различните средства възможностите на телата ни да бъдат стимулирани и събудени от сънната болест, в която съвременният живот ни вкарва.

Още консултанти

Доц. Дорина Петрова

Доц. Дорина Петрова

невролог, отоневролог, УНГ

Доцент Дорина Петрова е началник Клиника по неврология в Транспортна болница в София. Завършила е Медицинска академия в София със специалности нервология, УНГ и високоспециализираната дейност отоневрология. Провежда диагностика и лечение на световъртеж, мозъчно-съдови болести, слухови и вестибуларни промени, шум в ушите, замайване, внезапна глухота, нарушено равновесие, главоболие, неврози, състояние на черепно-мозъчни травми, радиколити и дископатии с помощта на прецизни компютърни изследвания.

Д-р Аделина Чолакова

Д-р Аделина Чолакова

акушер-гинеколог

Д-р Чолакова завършва медицина в Плевен. От 1991 г. придобива специалност по Акушерство и Гинекология и Репродуктивна медицина. От 1998 г. работи в Националната многопрофилна транспортна болница "Цар Борис ІІІ"- София. Има специализации в Брюксел, Белгия - в Клиниката на проф. Жак Доне; в Бари, Италия - в Клиниката на проф. Стефано Бетоки; в Белград, Сърбия.

Д-р Радин Цонев

Д-р Радин Цонев

гастроентерология и вътрешни болести

Д-р Цонев е Началник отделение "Гастроентерология" в „Токуда болница София“. Завършил медицина през 1988г. във ВМИ-София. От 1994г. до 2007 работи в Гастроентерологично отделение на Пета МБАЛ, София. Има придобити две специалности - вътрешни болести и гастроентерология. Изкарал е курсове по абдоминална и по инвазивна ехография под ръководството на проф. Н. Григоров на акад. Гр. Мечков. От 2002г извършва самостоятелно слепи и целенасочени чернодробни биопсии.

Проф. Иво Петров, д.м

Проф. Иво Петров, д.м

инвазивна кардиология, сърдечно-съдова хирургия

Проф. Петров е медицински директор на Сити Клиник. Завършил е медицина през 1992 г. в МУ-София. През 1999 г. придобива специалност „Вътрешни болести”, през 2003 г. специалност „Кардиология” и през 2012г. специалност по ангиология. Има и тясна специализация по „Инвазивна кардиология“. Проф. Петров е завършил и „Здравен мениджмънт” в МУ-София. Преминал е обучение по стрес ЕхоКГ във Висбаден, Германия, по Инвазивна кардиология и радиология в Института по кардиология и сърдечно-съдова хирургия към фондация Фавалоро, Буенос Айрес, Аржентина. През периода 1999 – 2000 г. е стипендиант по Инвазивна кардиология и радиология в същата болница.

Проф. д-р Георги Едрев

Проф. д-р Георги Едрев

оториноларинголог

Проф. Георги Едрев е национален консултант по оториноларингология. Признават го за един от най-добрите специалисти в областта на микрохирургия на ухото в световен мащаб. Проф. Едрев е роден на 2 април 1944 г. в Силистра. Завършва медицина в София през 1968 г. Доктор е на медицинските науки и професор по УНГ болести, и член на Европейската асоциация по отология и отоневрология. Специализира хирургия на ухото в Москва, Санкт Петербург и Сан Франциско. Работил е в Университетска болница “Царица Йоанна” (ИСУЛ), а после дълго време е директор на Национална многопрофилна болница за активно лечение “Цар борис ІІІ”. Проф. Георги Едрев е известен със сложните операции с микрохирургия на ухото. Напоследък стана известен и с брилянтната поезия, която създава и която реши да сподели с читателите в две стихосбирки: “На чисто” и “Точен спусък”. Проф. Георги Едрев приема в кабинета си на ул. „Зайчар” №128.

Д-р Весела Попова- Балтова

Д-р Весела Попова- Балтова

Класическа хомеопатия, Специалист по клинична лаборатори; Хомеопатична детокс терапия; Цветотерапия по д-р Бах, Биорезонансна диагностика; Управител на Холистичен център „Хомеоарт“

Д-р Весела Балтова е завършила 1-ви Московски медицински институт, след което работи като педиатър и специализира клинична лаборатория. Започва да практикува хомеопатия от 1999 г. Член е на Световната лига по хомеопатия и на Асоциацията на лекарите-хомеопати в България.

Проф. д-р Красимира Икономова

Проф. д-р Красимира Икономова

Клинична лаборатория и имунология

Професор Красимира Икономова завършва медицина през 1982 г. През 1990 г. защитава дисертация върху цитохимия на левкоцитите. От 1990 г. работи в лабораторията по клинична лаборатория и имунология към Многопрофилна транспортна болница “Цар Борис ІІІ”. От 2000 г. е завеждащ лаборатория, а през 2005 г. е избрана за доцент. Хабилитирана е за професор през 2013 година.

Проф. Красимира Икономова

Проф. Красимира Икономова

отговаря на въпроси, изпратени от вас

Този месец на въпросите, получени от вас, отговаря проф. Красимира Икономова, специалист по имунология и клинична лаборатория. През януари консултант на месеца ще бъде д-р Райна Томова, холистичен лекар. Очакваме вашите въпроси към нея на адреса на сайта: pozdravidnes@gmail.com

Д-р Петър Свещаров

Д-р Петър Свещаров

Мамолог

Д-р Петър Свещаров е един от най-утвърдените специалисти мамолози у нас. Завършва медицина през 1982 г. в МА - София.

Д-р Михаил Далемски

Д-р Михаил Далемски

Стоматолог

Доктор Михаил Далемски е завършил стоматология в Стоматологичен факултет, София. В момента уражнява самостоятелна частна практика.