ПО-ЗДРАВИ ДНЕС - Онлайн списанието за здравословен живот


Консултанти

Начало Консултанти A+ A-

Д-р Виолета Янева

дерматология и венерология и естетична медицинаД-р Виолета Янева

Д-р Виолета Янева приема пациенти в "Кабинет Клинична и Естетична Дерматология д-р Янева" в Димитровград. Завършила е медицина в МУ, Пловдив. Специализира и придобива специалност "Кожни и венерически болести" в Кожна клиника на УМБАЛ "Александровска", София през 1993г. С навлизането на естетичните процедури в България тя е от първите лекари-дерматолози, специализирали и работещи естетика-химически пилинги, Ботокс, хиалуронови филъри.

Още консултанти

Проф. д-р Боряна Делийска, д.м.н.

Проф. д-р Боряна Делийска, д.м.н.

Вътрешни болести и нефрология

Проф. д-р Боряна Делийска, д.м.н. е професор към Клиниката по нефрология на УМБАЛ "Царица Йоанна - ИСУЛ" ЕАД. Член е на Европейската бъбречна асоциация; Европейската асоциация по диализа и трансплантация; Ръководството на Българско нефрологично дружество. Проф. д-р Делийска е специализирала многократно в Германия, а една от специализациите й е със стипендия на Кураториума по нефрология и хипертония в Германия.

Д-р Тотка Чукалова

Д-р Тотка Чукалова

дерматология, венерология и естетична медицина

Д-р Чукалова има Индивидуална практика по кожни и венерически болести и естетична дерматология в Казанлък. Богатият й опит и натрупаните умения и знания я правят търсена не само в Града на розите, но привличат и пациенти от целия район, както и чуждестранни гости. В практиката си д-р Чукалова прилага най-съвременните методи в своята област, които усъвършенства по време на ежегодни участия в национални и световни форуми, симпозиуми и конгреси в областта на дерматологията, венерологията и естетичната медицина.

Д-р Самер Шокър

Д-р Самер Шокър

Дерматология и венерология

Д-р Самер Шокър е горещ поддръжник на холистичния подход в антиейджинг терапията. Спрециализира „Дерматология и Венерология“ към Аджибадем Ситиклиник Болница Токуда от 2017 година, а в момент аконсултира и в Amber Beauty Club. Професионалната му биография включва редица успешно завършени обучения за работа с хиалуронови филъри, мускулни релаксаанти, плазмолифтинг, химични пилинги, криолиполиза, микронидлинг RF, мезолифт, мезотерапия. Сертифициран е за работа с Alma Lasers, Erbium, IPL, HIFU лифтинг.

Владимира Владимирова

Владимира Владимирова

биорезонансна терапия

Владимира Владимирова е специалист по биорезонансна терапия. Не съм лекар, но още преди да навърша тридесет години животът челно ме сблъска с алтернативната медицина, казва за себе си тя. От тогава вече двадесет години се уповавам и търся различните възможности да работя с организма, различните способи телата ни да бъдат изчистени от патогени и различните средства възможностите на телата ни да бъдат стимулирани и събудени от сънната болест, в която съвременният живот ни вкарва.

Д-р Любомир Димитров

Д-р Любомир Димитров

Семеен лекар

Д-р Любомир Димитров има самостоятелна практика като семеен лекар. Завършил е Медицински университет във Варна през 1992 г. Специалността обща медицина придобива през 2008 г. След дипломиране д-р Димитров работи като участъков лекар и лекар в Център за спешна медицинска помощ. От 2000 г. започва самостоятелна практика като семеен лекар в София.

Д-р Стоимен Гечев

Д-р Стоимен Гечев

Физикална и рехабилитационна медицина

Д-р Стоимен Гечев е лекар-специализант по Физикална и рехабилитационна медицина. Медицинското си образование получава в Медицински университет, София през 2016г. Завършил е Здравен мениджмънт в Медицински университет в София през 2019г. От 2016г до 2018г работи като Лекар – ординатор по спешна медицина във ФСМП, гр. Казанлък. В момента работи в Медицински център „Павел баня“ ЕООД в гр. Павел Баня и в МЦ Мазалат, гр. Казанлък.

Д-р Гергана Гечева

Д-р Гергана Гечева

Физикална и рехабилитационна медицина

Д-р Гергана Гечева е лекар – специалист по Физикална и рехабилитационна медицина в МЦ „Павел баня“ ЕООД, град Павел баня. Медицинското си образование започва в Украинския медицински университет, град Полтава през 2005 година. През 2011 год. се дипломира във УМБАЛ „Свети Георги“ гр. Пловдив, България. От 2012 до 2014 год. работи като лекар – ординатор по спешна медицина във ФСМП, гр. Казанлък. Преминала е курс по Спешна медицина към УМБАЛСМ „ Пирогов“ през 2013 година. От 2015 до 2016 год. работи и специализира като чуждестранен стипендиант към израелската болница „ХАДАССА“, Йерусалим в Отделението по рехабилитация;

Проф. д-р Искра Русева Христозова, дмн

Проф. д-р Искра Русева Христозова, дмн

Детска клинична хематология и онкология

Проф. д-р Искра Русева Христозова работи в Клиника по детска клинична хематология и онкология на УМБАЛ „Царица Йоанна-ИСУЛ“ ЕАД. Завършва медицина в София през 1972 г. Специализирала е в Москва и Лондон. Придобити научни степени и звания: Доктор по медицина; Доктор на медицинските науки; специалист по Детски болести; Медицинска онкология; Детска клинична хематология и онкология; Професор; Академик на БАНИ.

Д-р Виктория Зафирова

Д-р Виктория Зафирова

Eстетична дерматология

Д-р Виктория Зафирова завършва МУ София през 2007г. Започва специализацията си в НМТБ „Цар Борис III“ и продължава специализацията си в Клиниката по кожни и венерически болести в УМБАЛ „Александровска болница“. По време на специализацията си практикува в лазерен център „Инканто”, където се насочва към естетична дерматология и работата с лазери. Работи с Nd-yag (за премахване на кръвоносни съдове и епилация), Alexandrit (за премахване на пигментни петна и татуировки), CO2 лазери (за премахване на образувания – папиломи, кондиломи, бенки; подмладяване с фраксел и премахване на белези).

Д-р Йордан Гечев

Д-р Йордан Гечев

Вертебролог

Д-р Йордан Гечев е директор на Специализираната болница за рехабилитация в Павел баня. Той е потомствен лекар. Неговият баща проф. Георги Гечев създава и развива собствена методика за подводно екстензионно лечение на дискогенните заболявания през 1968 г. Прилагането на екстензия за наместване на дислоцирани части на тялото е известно още от дълбока древност. Хипократ и Гален са употребявали апарати за коригиране на гърбавост.