Дерматологична клиника РИВЪРС предлага услуги в областта на клиничната дерматология и естетичната медицина, насочени към неоперативно подмладяване на лице и тяло.

Стремежът на специалистите в клиниката е чрез въвеждането на последните постижения на съвременната медицина да предоставят качествени и максимално ефективни медицински услуги на световно ниво, осъществявани в комфортна и конфиденциална среда.  Клиниката е създадена от д-р Росица Денчева, дерматолог с 25-годишен опит в областта на клиничната и естетична дерматология. Основавайки се на опита си като специалист, тя е разработила своя уникален подход, който може да бъде описан като минималистичен, постигащ максимално естествени и естетични резултати и безспорно безопасен.

Екипът на клиниката е съставен от висококвалифицирани специалисти, които работят с едни от най-добрите съвременни високо-ефективни и безопасни продукти и апарати за постигане на максимална удовлетвореност на пациентите.  

Терапиите, които се извършват в клиниката, след консултация със специалист са:

Инжекционни терапии за лице: Инжектиране на ботулинов токсин, Плазмотерапия, Мезотерапия, Попълване на лицето с филъри, Инжектиране на колагенови стимулатори, Лифтинг конци, Липолитични терапии.

Неоперативно подмладяване с апарати: Радиочестотен микронидлинг с Morpheus8®, 3D® и 4D® лазерно подмладяване, IPL фотоподмладяване, Лазерен ресърфейсинг с СО2-лазер, Лазерен ресърфейсинг с Er:Yag-лазер, Лaзерно подмладяване с ResurFX®, HIFU лифтинг.

Естетични процедурите за тяло: Лазерна епилация, Антицелулитна мезотерапия, Моделиране на тяло с Alma Primex®, Моделиране на тяло Accent Prime®, Антицелулитна терапия с BTL X-WAVE®, Премахване на белези и стрии, Ботокс против изпотяване.

Процедурите за скалп: Лазерна терапия при косопад, Плазмотерапия за скалп, Мезотерапия за скалп.

Дерматохирургия: Премахване на кожни образувания, Лазерно премахване на белези, Криотерапия

Терапии при дерматологични заболявания: Диагностика на дерматологични заболявания, Терапия на акне, псориазис, атопичен дерматит, себореен дерматит, бактериални инфекции на кожата

Лазерната дерматология: Премахване на доброкачествени образувания на кожата, Лазерно лечение при акне и розацея, Премахване на пигментации, Премахване на разширени капиляри, Лазерна терапия при гъбички на ноктите.

Козметични терапии: Почистване и хидратация на лице с Hydrafacial MD®, Почистване и хидратация на лице с Derma Clear®, Химически пилинг.

Интимна естетика: Интимно подмладяване, Лазерно лечение при стрес-инконтиненция, Лазерно лечение при синдром на вагиналната релаксация.