Световноизвестният руски дерматолог проф. Юцковская идва у нас по покана на Асоциация на естетичните дерматолози в България (АЕДБ), за да проведе обучение на българските специалисти. Темите на дискусия ще бъдат: Пациентите на новото поколение и новите трендове в естетичната медицина.

Българските лекари ще имат възможност на 27-28.09 да обсъдят с нея комбинирани протоколи за естетични корекции с различни продукти и как да направят най-правилната оценка и  да съставят правилен терапевтичен план, съобразно особеностите на конкретния пациент.

Проф. Яна Александровна Юцковская е високо ценен от международната професионална общност дермато-венеролог и доктор на медицинските науки. Тя е основател на образователния проект „Училище на професор Юцковская“ и президент на Асоциацията на специалистите по джендър медицина. Проф. Яна Александровна Юцковская е доктор на медицинските науки и преподавател. Автор е на над 350 научни публикации, включително 2 патента за изобретения, съавтор на 19 монографии, научен ръководител на 5 докторски дисертации.

Проф. Юцковская е международно признат експерт в терапията на акнето и използването на ботулинов токсин в естетичната дерматология, комбинирана терапия с ботулинов токсин и апаратни методи, особености на стареенето на периорбиталната област, предвид анатомичните особености, терапия с ботулинов токсин при двата пола, както и при пациенти с противопоказания за такава терапия, корекция на възрастовите промени в гениталната област при жените, интимна контурна пластика при мъжете и др.

Яна Юцковская е редовен лектор и модератор на специализирани конгреси и конференции във Венеция, Париж, Монако, Лас Вегас, Кан и други градове-центрове на научната съвременна естетична медицина.

Повече информация за събитието ще откриете на официалния сайт на АЕДБ:

https://baad.bg/news/