Д-р Виолета Янева

Д-р Виолета Янева приема пациенти в "Кабинет Клинична и Естетична Дерматология д-р Янева" в Димитровград.

Завършила е медицина в МУ, Пловдив. Специализира и придобива специалност "Кожни и венерически болести" в Кожна клиника на УМБАЛ "Александровска", София през 1993г.

С навлизането на естетичните процедури в България тя е от първите лекари-дерматолози, специализирали и работещи естетика-химически пилинги, Ботокс, хиалуронови филъри. Работи с доказани и световно утвърдени брандове, като Juvederm,Teosyal, Belotero, IBSA, Restylane, мезотерапии и биоревитализации, PRP-плазмолифтинг, с колагеностимулиращи филъри-Radiesse и Ellanse, с мезо и лифтинг конци-APTOS и Silhoutte soft. В кабинета си работи с Alma lasers XLPro,Plasma BT.

Д-р Янева усъвършенства непрекъснато знанията и уменията си в областта на естетичната медицина и клиничната дерматология. Защото, както казва самата тя „естетиката без наука не бива да се прилага“.

Учествала е в международни обучения, конгреси, cadaver workshop, практически (Hands-on training) и семинари в Париж, Барселона, Монако, Стокхолм, Малмьо, Милано, Бейрут, Болоня, Неапол, Рим и др.

Вратите на кабинета й са отворени за пациенти и в събота и неделя, където я търсят не само от цялата област, но и от чужбина.