Владимира Владимирова

Владимира Владимирова е специалист по биорезонансна терапия. Не съм лекар, но още преди да навърша тридесет години животът челно ме сблъска с алтернативната медицина, казва за себе си тя. От тогава вече двадесет години се уповавам и търся различните възможности да работя с организма, различните способи телата ни да бъдат изчистени от патогени и различните средства възможностите на телата ни да бъдат стимулирани и събудени от сънната болест, в която съвременният живот ни вкарва.

След толкова години гледам на здравето като на симбиотична съвкупност от физическа, емоционална и духовна компонента. Така се появи храненето като здравословен подход, медитацията, като успокоение на съзнанието, психологията като търсене на емоционалната причина за болестта и биорезонанса като метод за изчистване на тялото от патогени.

Започнах като пациент, клиент и нуждаещ се, сега съм от другата страна - давам съвети, помагам и препоръчвам как да вървим в пътя на здравето. Не съм спряла. Продължавам да търся и да се уча, защото вярвам, че знанието - древно и съвременно, е необятно и трудно би могло до бъде обхванато дори и с двадесет години активно търсене, признава Владимирова.

Но спестява истината, че има безброй благодарни клиенти от България и от чужбина, които вярват в нея и разчитат на помощта й.