ОН КЛИНИК е международна верига от клиники с над 140 филиала по цял свят. През 30-годишната практика различните филиали са обслужили над 2 милиона пациенти, а броят им продължава да расте.

Клиниката е специализирана в четири направления:

-          Гарантирано възстановяване на потентността.

-          Безболезнено и безоперационно премахване на хемороиди.

-          Уникално лечение на псориазис с натурални продукти и без хормони;

-          Лечение  на трудно зарастващи рани.

При лечение на еректилни дисфункции се прилага и най-новия иновативен метод - ШОКУЕЙВ терапия. Нейната ефективност се крие в директното влияние върху промените в тъканите и регенериране на клетките. След прилагане на терапията се подобряват кръвообращението и обмяната на веществата при пациента, което допринася за по-бързото възстановяване.

Апаратът не  представляват заплаха за здравето и на практика няма противопоказания. За всеки пациент той се нагласява индивидуално и се проследява само от лекарят, назначил терапията. За да се постигне максимален ефект терапията може да се допълни и с медикаментозен курс на лечение. Резултатите сочат, че след прилагането новия метод мъжката потентност се подобрява средно с над 98%.

Премахване на хемороиди и анални фисури в ОН КЛИНИК се извършва без операция и без болка. Методът е признат от международната практика като миниинвазивен и щадящ здравето на пациента. Приложим е в първите три стадия на хемороидалната болест, при четвъртият вече по преценка на лекуващият лекар. Може да се доверите на опитните добре подготвени специалисти-проктолози в клиниката. Благодарение на тях ще се сбогувате безболезнено със страданието и без да не ви се налага да нарушавате всекидневния си ритъм на живот, нито да отсъствате от работа, няма болничен престой.

Лечението на псориазис в ОН КЛИНИК се извършва по разработен от медицинската мрежа на клиниката уникален метод, който се базира изцяло на натурални продукти за веригата клиники Он клиник по света:

-          Екстракти от кал от Мъртво море;

-          Растителни екстракти с антигъбично и с антибактериално действие;

-          Противовъзпалителни растителни екстракти.

Препаратите не съдържат кортикостероиди и имуносупресори. Те почистват поразения участък от люспите и благодарение на растителните екстракти и натуралните масла, участващи в състава им, оказват омекотяващо и противовъзпалително действие върху кожата.

Благодарение на тях хроничното заболяване на кожата достигне до състояние на ремисия (затишие на заболяването), която се задържа максимално дълго.

Лечение на незарастващи рани на краката в Он клиник България:

Диабетно стъпало, варикозни язви, атонични рани – това са основните разновидности на трудно зарастващите рани. При тях се наблюдава разрушаване на тъканите. Образуването им най-често е в резултат на:

протичащ инфекциозно-възпалителен процес;

лошо кръвоснабдяване в областта на раната;

съпътстващи тежки заболявания – диабет, злокачествени образувания, имунодефицит, авитаминоза;

неправилна хирургическа обработка на раната.

Усложненията, които възникват, поразяват кръвоносните съдове и това превръща лечението в изключително сложен и продължителен процес.

Лечението, което се прилага в ОН КЛИНИК е по утвърден метод в синхрон с последните достижения на медицината. То води до частично или пълно зарастване на раната. Прегледът тук включва измерване на дължина, ширина, дълбочина, окръжност и изчисляване на площ и обем. С помощта на доплерово изследване се определя чувствителността на съдовете. Тези параметри са главни индикатори за начина и степента на зарастване на раната, за нейната гранулация и епителизация.

Лечението в ОН КЛИНИК е подходящо при всички видове хронични рани. Чрез него се възстановява баланса и се постига удовлетворителна чистота на кожата, създава се стерилност в раната, кръвоснабдяването се подобрява, стимулира се регенерацията на кожата.

В България ОН КЛИНИК е с 3 филиала – в София, Варна и Бургас.