ПО-ЗДРАВИ ДНЕС - Онлайн списанието за здравословен живот


Консултанти

Начало Консултанти A+ A-

Д-р Весела Стоичкова дм

Специалист ортодонтД-р Весела Стоичкова дм

Д-р Весела Стоичкова дм е създател и ръководител на стоматологична клиника Happy Smiles Dental Clinic в София. През 2003г завършва с отличие Медицинския университет в София и печели конкурс за специализация в Московския държавен медико-стоматологичен университет, където придобива научна степен Доктор по медицина през 2008г. Д-р Стоичкова е била завеждащ отделение по ортодонтия във VIP-клиниката „Холивуд стоматология“ в Москва от 2008 до 2019г. През 2018г. защитава магистърска степен по обществено здраве и здравен мениджмънт в Медицинския университет в София.

Още консултанти

Д-р Росен Венелинов

Д-р Росен Венелинов

Естетична стоматология и ендодонтия

Д-р Росен Венелинов е възпитаник на Факултета по стоматология към Медицински университет в Пловдив. След завършването си създава Стоматологично студио Венелинов в родния си град Варна. Практикува ендодонтия и естетична стоматология. Член и учередител е на Българско Ендодонтско Общество от 2006 г.

Д-р Валика Борисова

Д-р Валика Борисова

Клинична микробиология и паразитология

Д-р Валика Борисова е един от водещите клинични микробиолози у нас. Завършва висшето си образование в Медицинска академия, София. Придобива специалност по клинична микробиология през 1988 г. Работила е като Началник на Микробиологична лаборатория в: - СБАЛАГ „Шейново“; - Национална многопрофилна транспортна болница „Цар Борис ІІІ“, София; - Университетска болница „Св. Иван Рилски“, София; - МДЛ „Бодимед“ София от 2015 г. до днес; - В МЦ „Полимед“ е от създаването на центъра 2000 г.

Проф. д-р Боряна Делийска, д.м.н.

Проф. д-р Боряна Делийска, д.м.н.

Вътрешни болести и нефрология

Проф. д-р Боряна Делийска, д.м.н. е професор към Клиниката по нефрология на УМБАЛ "Царица Йоанна - ИСУЛ" ЕАД. Член е на Европейската бъбречна асоциация; Европейската асоциация по диализа и трансплантация; Ръководството на Българско нефрологично дружество. Проф. д-р Делийска е специализирала многократно в Германия, а една от специализациите й е със стипендия на Кураториума по нефрология и хипертония в Германия.

Д-р Тотка Чукалова

Д-р Тотка Чукалова

дерматология, венерология и естетична медицина

Д-р Чукалова има Индивидуална практика по кожни и венерически болести и естетична дерматология в Казанлък. Богатият й опит и натрупаните умения и знания я правят търсена не само в Града на розите, но привличат и пациенти от целия район, както и чуждестранни гости. В практиката си д-р Чукалова прилага най-съвременните методи в своята област, които усъвършенства по време на ежегодни участия в национални и световни форуми, симпозиуми и конгреси в областта на дерматологията, венерологията и естетичната медицина.

Д-р Виолета Янева

Д-р Виолета Янева

дерматология и венерология и естетична медицина

Д-р Виолета Янева приема пациенти в "Кабинет Клинична и Естетична Дерматология д-р Янева" в Димитровград. Завършила е медицина в МУ, Пловдив. Специализира и придобива специалност "Кожни и венерически болести" в Кожна клиника на УМБАЛ "Александровска", София през 1993г. С навлизането на естетичните процедури в България тя е от първите лекари-дерматолози, специализирали и работещи естетика-химически пилинги, Ботокс, хиалуронови филъри.

Д-р Самер Шокър

Д-р Самер Шокър

дерматология и венерология

Д-р Самер Шокър е горещ поддръжник на холистичния подход в антиейджинг терапията. Спрециализира „Дерматология и Венерология“ към Аджибадем Ситиклиник Болница Токуда от 2017 година, а в момент аконсултира и в Amber Beauty Club. Професионалната му биография включва редица успешно завършени обучения за работа с хиалуронови филъри, мускулни релаксаанти, плазмолифтинг, химични пилинги, криолиполиза, микронидлинг RF, мезолифт, мезотерапия. Сертифициран е за работа с Alma Lasers, Erbium, IPL, HIFU лифтинг.

Владимира Владимирова

Владимира Владимирова

биорезонансна терапия

Владимира Владимирова е специалист по биорезонансна терапия. Не съм лекар, но още преди да навърша тридесет години животът челно ме сблъска с алтернативната медицина, казва за себе си тя. От тогава вече двадесет години се уповавам и търся различните възможности да работя с организма, различните способи телата ни да бъдат изчистени от патогени и различните средства възможностите на телата ни да бъдат стимулирани и събудени от сънната болест, в която съвременният живот ни вкарва.

Д-р Любомир Димитров

Д-р Любомир Димитров

семеен лекар

Д-р Любомир Димитров има самостоятелна практика като семеен лекар. Завършил е Медицински университет във Варна през 1992 г. Специалността обща медицина придобива през 2008 г. След дипломиране д-р Димитров работи като участъков лекар и лекар в Център за спешна медицинска помощ. От 2000 г. започва самостоятелна практика като семеен лекар в София.

Д-р Стоимен Гечев

Д-р Стоимен Гечев

Физикална и рехабилитационна медицина

Д-р Стоимен Гечев е лекар-специализант по Физикална и рехабилитационна медицина. Медицинското си образование получава в Медицински университет, София през 2016г. Завършил е Здравен мениджмънт в Медицински университет в София през 2019г. От 2016г до 2018г работи като Лекар – ординатор по спешна медицина във ФСМП, гр. Казанлък. В момента работи в Медицински център „Павел баня“ ЕООД в гр. Павел Баня и в МЦ Мазалат, гр. Казанлък.

Д-р Гергана Гечева

Д-р Гергана Гечева

Физикална и рехабилитационна медицина

Д-р Гергана Гечева е лекар – специалист по Физикална и рехабилитационна медицина в МЦ „Павел баня“ ЕООД, град Павел баня. Медицинското си образование започва в Украинския медицински университет, град Полтава през 2005 година. През 2011 год. се дипломира във УМБАЛ „Свети Георги“ гр. Пловдив, България. От 2012 до 2014 год. работи като лекар – ординатор по спешна медицина във ФСМП, гр. Казанлък. Преминала е курс по Спешна медицина към УМБАЛСМ „ Пирогов“ през 2013 година. От 2015 до 2016 год. работи и специализира като чуждестранен стипендиант към израелската болница „ХАДАССА“, Йерусалим в Отделението по рехабилитация;