Пететажният лечебен комплекс разполага с най-съвременната диагностична апаратура в страната, болничен стационар с 84 легла, 5 операционни зали и две ангиографски лаборатории.

Модерните стаи са с по 1, 2 или 3 легла.

На разположение на пациентите са:

Диагностична апаратура и лаборатории от последно поколение, чрез които се установяват в детайли състоянието и функциите на органите без вредно влияние върху организма.

Модерно оборудвани клиники и сектори в основните медицински области, които прилагат световни стандарти за изследвания и лечение.

Операционен блок и реанимация, които в максимална степен гарантират сигурността на болните по време на операции и интензивно лечение.

Електронна администрация на здравния процес, която пести време и гарантира пълнота и коректност на всички данни за състоянието на пациента.

Връзка с водещи световни медицински центрове с възможност за дистанционни консултации в реално време.

Болницата и диагностичният център са оборудвани с първия в България магнитен резонанс с ултра високо поле – 3 Тесла.

Медицинският екип на Сити Клиник включва водещи специалисти в почти всички медицински области. Приоритет в лечението заемат щадящи пациента минимално-инвазивни методи, като сърдечни катетеризации, ендоскопски и ендоваскуларни процедури, интервенционални нервно-съдови процедури и периферни съдови интервенции.