Д-р Лидия Ванеска

Д-р Лидия Ванеска е специалист по дерматология и естетична медицина в Хил клиник. Завършва специалност Медицина в пловдивския Медицински университет през  2007 г. През 2009 г. специализира в Клиниката по дерматология и алергология „Ludwig-Maximilian-University“, Mедицински Университет- Мюнхен, Германия, а през 2012 г - дерматология и венерология в УМБАЛ Александровска, София.

Д-р Ванеска е усъвършенствала знанията и уменията си в областта на естетичната медицина и клинична дерматология на международни обучения и практически семинари в Монако, Кан, Мюнхен, Берлин, Рим, Единбург, Сеул и Париж.

Избрана е за референтен лекар за поставяне на филъри на Teoxane за България за 2015 г., както и референтен лекар за поставяне на мезоконци и конци с лифтинг ефект.

В практиката си прилага защитените със сертификат умения по Дерматохистопатология, Дерматохирургия, Дерматоcкопия, Криотерапия, Фотодинамична терапия, Алергологично тестуване, Инжектиране на ботулинов токсин, Инжектиране на хиалуронова киселина (Teosyal, Restylane, Princess, Juvaderm, Stylage), Инжектиране на други филъри (Radiesse, Ellance), Plasma lift- инжектиране на плазма, Автоложна тъканна регенерация, Мезотерапия, elos технологията на фирма Syneron, Fraxel laser, CO2 laser, Palomar, Nd:YAG, Химическо ексфолиране, пилинг, Thread Lifting Technology.

Член е на Българския лекарски съюз и Българското дерматологично дружество, както и на Европейско дружество по естетична медицина.

Владее английски, немски, сръбски и македонски езици.