Всички настоящи и бъдещи пациенти на Happy Smiles Dental Clinic в София имат възможност да се консултират напълно безплатно със специалист ортодонт -д-р Весела Стоичкова, дмн. Д-р Стоичкова е специализирала в Москва и дълги години работи в една от най-елитните стоматологични клиники там - „Холивуд стоматология“. Тя е и един от първите български ортодонти, които успешно завършват сертификационния курс за работа с Invisalign - най-съвременната методика за постигане на идеална подредба на зъбите с прозрачни алайнери.

След въвеждане на извънредното положение на 13 март т.г. в клиниката са внедрени редица мерки, осигуряващи безопасността както на персонала, така и на пациентите. Използва се антивирусен и антибактерициден облъчвател Квазар за непрекъснато обеззаразяване на въздуха и повърхностите в присъствието на хора; специално облекло – водонепромокаем костюм, шлем, очила, маска FFP3 в допълнение към хирургичната маска и ръкавици; използват се дезинфектанти с най-кратко време на действие (от 15 до 60 сек.) и други.

Над 80% от болните са преведени на дистанционни контролни прегледи в интервалите, наложени от плана им на лечение. Времето, отделяно за приетия в кабинета пациент е увеличено.

Всички деца също са преведени на дистанционно ортодонтско лечение. А ако някое дете се нуждае от спешна помощ, то се приема в отделен ден, когато няма прием на възрастни.