Живот без лекари, без химия, без лекарства, без страх! Възможно е, достижимо е, не е трудно!

Повече от 10 години аз и моите близки пием хранителни добавки, които ни помагат да осъществим тази мечта – Здраве без химия!

Когато човек е здрав, той е щастлив! Когато човек е щастлив, той иска и другите да са щастливи!

Затова ние искаме да споделим с вас нашия опит, нашите знания, прочетените книги, статии, мисли!

Искаме да ви разкажем за хората, на които помагаме да са здрави.

Живеем в динамично, напрегнато и забързано време! Хапваме в движение, пием кафе в движение, боледуваме в движение, обичаме се в движение! Нямаме време – бързаме, препускаме през годините и .... Какво ни остава на края?

Бързането и стресът – това са двете неща, които причиняват болестите на съвременния човек.

Ще ви разкажем за тях, ще ви информираме – как да ги преодолеете, как да се научите да мислите за своето здраве всеки миг, всеки ден!

И ако това, което споделим с вас, ви хареса, ще ви предложим възможност да го купите – on-line, в удобно за вас време, в удобен час. И ще го доставим до вас - отново без да губите време.

А ако купите нашите добавки и те ви помогнат да сте здрави, ако повярвате в тях и ако искате не само да ги купувате, но и да печелите, ще ви разкажем за възможностите да развиете собствен бизнес с тях!

 

Представяме ви КОРПОРАЦИЯ „ТЯНШИ” -

едно от най-крупните предприятия за производство на хранителни добавки в света.

Историята на „Тянши” започва през 1993 година, когато в китайския град Тянзин г-н Ли Цзиннюан основава компания за производство на биологично активен калций.

През първата година оборотът е 5 млн .долара, през втората година достига 30 млн. долара, днес е над 10 милиарда долара.

Корпорацията работи успешно в 31 китайски провинции, а от 1995 година започва установяването й на международните пазари. Сега има собствени офиси в над 190 страни и региони по света, над 30 милиона семейства ползват продукцията.

„Тянши” разполага със собствена производствена база и логистичен център, собствен международен здравно-индустриален парк и болничен център.

Член е на Световната асоциация на мрежовия меркегинг, представителен член на Световния кризисен щаб за опазване на човешкото здраве, притежава много сертификати . Тя е една от 500-те най-големи компании в света.

 

От 15 юни 2003 година компанията има собствен офис и в България.

В света съществуват над 6 500 компании, които се занимават с мрежови маркетинг.

 

Защо именно Тянши?

1.При създаването на компанията Тянши, президентът й си е поставил цел да доведе асортимента на продукцията Тянши до 100% от потребителската кошница. Т.е. не е далеч денят, в който потребителите ще могат да си купят в Тянши всичко, от което има нужда едно домакинство.

2. Продукцията на Тянши е създадена по идеологията на източната медицина с помощта на последните постижения на съвременните технологии.

 3. Ръководството на корпорацията полага максимални усилия във всяка страна да се работи легално. Именно затова ние работим само с тези продукти, които са получили сертификация н нашата страна. И така е във всички страни, в които има офиси на Тянши.

 

На пазара има много компании, които предлагат хранителни добавки. Има европейски, има американски, има азиатски компании.

Тогава защо да изберем продуктите на Тянши? Каква е разликата с тях?!

Европейските и американски компании произвеждат тези добавки  по философията на западната медицина. В какво се състои тя? Западната медицина лекува болестта. Боли ви главата – ето ви хапче за глава, боли ви гърлото – ето ви хапче за болки в гърлото.

Западната медицина – това е медицина на прякото действие. Тя се бори с болестта, често само с последствията от заболяването, без да търси първопричината за него.

Там лекарят е войн, болестта е врагът, който трябва да бъде победен. А полето, на което става битката – това е пациентът.

Какво обаче става с пациента след битката - лекарят не го интересува. За него е важно да отстрани болката. Как – в повечето случаи с помощта на антибиотика. Днес в съвременната западна медицина почти няма болестно състояние, в което да не се използват антибиотици.

Устойчивостта на причинителите на най-различните заболявания към съществуващите антибиотици нараства в цял свят. Скоро е възможно да настъпи денят, в който обикновената ангина ще води до летален край. Нови лекарства, които могат да заменят съществуващите антибиотици, практически не се разработват.

Светът ще навлезе в постантибиотикова епоха. Само за последните две години смъртността от инфекции, предизвикани от бактерии, които се появяват вследствие на употребата на антибиотици, е нараснала с 50%.

 

Традиционата китайската медицина никога не се е опитвала да използва бързодействащи продукти. Тя разглежда човека като единно цяло и се старае да въздейства на целия организъм. Тя търси и лекува причината за заболяването, и отстранявайки причината – следствието, т.е. болестта отминава.

Според китайската традиционна медицина причината за възникване на всички здравословни смущения е негативна, неправилно насочена или блокирана в някои центрове енергия (Ци). Поради това лечението на болестта е всъщност "лечение" и възстановяване на енергията "Ци ", на правилното и свободното й протичане в цялото тяло.
Важно е да се знае, че китайската медицина лекува основно причината за самото заболяване, а не само отделни симптоми в изолирани части на тялото. Тя насърчава осъзнаването ни като неделимо цяло, съчетано от тяло, енергия “Ци” и дух.
Да се лекува заболяването, след като е възникнало, е все едно да копаеш кладенец, когато ожаднееш или да ковеш оръжие в разгара на войната, казват китайците.

Според китайската традиционна медицина процесът на оздравяване е процес на възстановяване на естествения баланс и функциониране на организма посредством поставяне на прецизна диагноза и въздействие върху първопричината за възникване на болестта и укрепване на баланса в цялото тяло.
Китайската традиционна медицина разглежда човека като неделимо цяло и прилага комплексен метод за въздействие върху заболяването.
 

Ще кажете – освен Тянши има и други китайски компании на пазара, които произвеждат добавки по принципите на китайската медицина.

Така е.

 

Тогава  защо Тянши?!

 

Зщото това е единствената китайска компания, произвеждаща хранителни добавки не просто като набор от добри продукти.

Това е компания, която е построила своето производство на определена концепция за здравето – концепцията ЗА БАЛАНСИРАНЕ НА ОРГАНИЗМА – ОЧИСТВАНЕ – ПОПЪЛВАНЕ - УКРЕПВАНЕ И ВСЛЕДСТВИЕ ОТ ТОВА  – БАЛАНСИРАНЕ НА ЗДРАВЕТО!

 

Николина Атанасова

Тел. 0887 612100