Начална страница | Консултанти | Д-р Петър Свещаров, мамолог

Д-р Петър Свещаров, мамолог

image

Д-р  Петър Свещаров е един от най-утвърдените специалисти мамолози у нас. Завършва медицина през 1982 г. в МА - София.
В периода1982/1985 г. е работил в Павел Баня като рентгенолог. От 1985 до 1991 г. е
ординатор-рентгенолог, а от 1991 г. до 2007 г. е завеждащ мамологично отделение в V МБАЛ - София. Управител е на Медицински Център "Панацея".

Добавете към: Add to your del.icio.us del.icio.us | Digg this story Digg
Сподели

Subscribe to comments feed Коментари (3 направен):

Tatyana Kolarova на 04/11/2009 10:11:52
avatar
Дай Боже повече такива специалисти. В България има много кадърни лекари, но демокрацията деформира някои от тях. Ако държавата отдели повече пари за профилактика, ще има повече здрави българи. Но в момента никой не мисли за това, защото трябва ясна дългосрочна стратегия и много човешки ресурс.
Thumbs Up Thumbs Down
1
Василена Симеонова на 15/10/2011 18:36:22
avatar
"В каква държава живеем!!! Наричаме бандит един почтен човек, който е име в мамологията и е известен със своите качества само заради това, че има пушка и патрони за лов! И позволяваме да разнасят името му из вестниците като на престъпник. А в същото време истинските престъптици като Цар Киро с години живеят необезпокоявани, дори и при доказани нарушения!

Направихме герои на жълтите вестници главатари на престъпни организации и пишем за тях като за звезди от световен мащаб! Така ли защитаваме ценностите и така ли ще запазим авторитетите в държавата ни.

Всеки ден слушаме как добри специалисти напускат България. Доктор Свещаров е един от тях. Казвам го като негов пациент. Но и не само.

Жалко, много жалко, че развяваме като знаме ценните хора, а бандитите си остават необезпокоявани..."
Thumbs Up Thumbs Down
3
Камелия Савова на 15/10/2011 18:58:41
avatar
Чест прави на сайта ви, че имате такива специалисти. А кадърните хора у нас винаги са били трън в очите на шестващото бездарие. Д-р Свещаров е специалист и човек с големи букви. А как го очерниха. Потърсих начин да напиша коментар в сайта, който го е нарочил, но там няма такива опции. Добре че, www.po-zdravidnes.com има такива качествени хора за консултанти. Искам на всички да кажа: Хора, не вярвайте на глупостите, които се пишат. Гледайте специалистите и ги ценете! Д-р Свещаров е от тях! Слава на този човек!
Thumbs Up Thumbs Down
2
Направете Вашия коментар comment
Моля, впишете кода, който виждате на изображението:
Консултанти Atom / RSS
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Оценете тази статия
4.33