С помощта на новата платформа https://superdoc.bg може да намерите лекар по всяко време на най-удобната локация и да резервирате час за преглед от мобилното си устройство, докато пътувате в колата или в градския транспорт. Платформата предоставя детайлна информация на едно място, без да е нужно да се ровите по форуми и сайтове и осигурява директна връзка с най-добрите лекари в различни специалности. Дигиталната платформа предлага възможност за търсене по специалност и местоположение, филтриране по пол, работа с НЗОК, обявени цени, като архивира минали резервации и разполага с информация за предстоящи часове. При желание от страна на потребителя напомня за предстоящ преглед чрез е-мейл и смс.

Superdoc.bg спестява на лекарите време от телефонни разговори и им дава възможност да го използват за повече грижа за пациентите, позволява им да приемат резервации в извънработно време и да имат достъп до графика си по 24 часа, 7 дни в седмицата, дори когато са извън страната. Лекарят може да следи графика си от компютър и мобилен телефон и да получава е-мейли и смс-и при нова резервация.

Над 600 лекари от цялата страна вече ползват платформата за приемане на резервации, по-голямата част от тях в София, Пловдив и Варна.