Безплатни коонсултации на 29 юни в София и на 30 юни в Бургас ще даде доц. д-р Мурат Диярбакърлъоглу от турската болнична верига МЕДИКАЛ ПАРК. Той ще представи най-новите тенденции и практики в естетичната и пластична хирургия.

Личните консултации с д-р Мурат Диярбакърлъоглу са абсолютно безплатни, а записалите се за тях ще могат да се възползват и от специалните преференциални цени с отстъпки от всички процедури.

 Доц. Д-р Мурат Диярбакърлъоглу е специалист по пластична, реконструктивна и естетична хирургия. Специализирал е естетична хирургия налице и хирургични интервенции при мигрена в клиниката на един от най-известните пластични хирурзи на САЩ. През 2012 г. провежда обучение по естетична и реконструктивна хирургия на млечната жлеза в Милано. Две години по-късно придобива сертификат на European Board of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery, който в цял свят се счита за признание на най-висока професионална компетентност в областа на пластичната хирургия.

Д-р Мурат Диярбакърлъоглу е автор на множество научни публикации в национални и международни специализирани издания.

Записванията за консулатции в Бургас са в ДКЦ „Ел Масри“, ул. „Батак“ 48, 8001 ж.к. Лазур, Бургас и на тел.056 / 84 47 37

Записванията за София са в офиса на представителтвото на "MEDICALPARK " на ул. „Цар Самуил“ No: 1, партер и на телефон: 0888688805.