В съвременната медицина технологиите са важно средство в ръцете на опитния хирург. Стремейки се към най-безопасното и качествено лечение на пациентите си, клиника „ДЕН“  разполага с последно поколение ексимерен лазер  на световния лидер в лазерно-рефрактивната хирургия Schwind. Апаратът осигурява висока скорост на работа в комбинация с изключителна прецизност, щадене на роговичната тъкан и комфорт за пациента.

Освен традиционните методи за лазерна корекция LASEK и LASIK, апаратът позволява извършването на т.нар TransPRK. Това е безконтактен метод, при който отстраняването на епитела и корекцията на зрението се извършват едновременно и изцяло от лазера в една стъпка. Иновативната технология на ексимерния лазер в очна клиника „ДЕН“ прави възможно извършването и на т.нар SmartSurfACE лазерна корекция, която представлява най-новата и ефективна разновидност на безконтактната Trans-PRK чрез микропулс технология.

Ако планирате да се разделите с очилата и контактните лещи, не се колебайте да обсъдите възможностите и най-подходящия за Вас тип лазерна корекция с очните лекари на клиника "ДЕН", препоръчват специалистите от престижната клиника.