С луксозна сватба в египетската столица Кайро завършиха едноседмичните тържества, свързани с омъжването на една от най-желаните дами у нас – звездната диетоложка Енджи Касабие.

Неин съпруг от неделя, 25 септември, е "Мистър Ливан 2014" Рабих ел Зейн, с който Енджи живее от една година.

Началото на тържествата започна в родината на младоженците – Ливан, но според обичая в него участваха само семейството на бъдещата булка и техните роднини. Енджи се появи в окичена с висулки каляска на така наречения мегдан, където многобройната рода я посрещна с песни и танци – своеобразно сбогуване с булката, която напуска родния дом и отива при съпруга си.

Финалът на тържествата бе в египетската столица Кайро, където ливанските гости бяха докарани със специален чартър за сметка на младоженците и настанени в петзведния хотел "Четири сезона".

Освен че е един от най-известните модели в Ливан, Рабих ел Зейн е актьор, продуцент и бивш състезател по волейбол. Напоследък той се изявява и като персонален фитнес треньор.

Енджи се наложи у нас не само като най-успешният диетолог на българските звезди, сред които и любимецът на много поколения Стефан Данаилов. Напоследък тя подготвяше менютата и на Джейсън Стейтъм, Робърт де Ниро, Джон Траволта, Харисън Форд и Жан Клод ван Дам, когато бяха у нас за снимките на холивудски продукции. А със Силвестър Сталоун я свързваше приятелство, заради което актьорът получи специална покана за сватбата й.

Очаква се тандемът на двамата влюбени да се превърне в успешен семеен бизнес.

„По-здрави днес“ честити на звездната двойка и ѝ пожелава щастлив семеен живот!